Безглютеновий брауні – смачна та корисна новинка на «ОККО»
20.02.2017

Безглютеновий брауні – смачна та корисна новинка на «ОККО»

Тістечко брауні належить до найпопулярніших у світі десертів, а в США його взагалі вважають №1 серед солодощів. Цікаво, що рецепт було створено на кухні фешенебельного готелю Pаlmer у Чикаго спеціально до Всесвітньої торгової виставки більш як 100 років тому. Сьогодні цей легендарний десерт, що є досить популярним і серед українців, можна скуштувати на 60 найбільш потокових АЗК «ОККО». Завдяки зручній упаковці новинкою можна насолодитися, як у самому кафе в поєднанні з фірмовою кавої зі 100% арабіки, так і взяти з собою для смачної паузи в дорозі чи в офісі.  

Виготовлений за американською рецептурою, головною особливістю брауні є насичений шоколадний смак, який не можливо сплутати з іншими десертами. Для багатьох гостей смачної заправки стане приємною новиною той факт, що брауні на «ОККО» є безглютеновим – в його виробництві використовується рисова мука найвищого гатунку. Тож цим десертом можуть насолоджуватися й ті гості АЗК, котрі мають обмежувати себе у виборі глютеновмісних страв, або ж просто піклуються про корисне та здорове харчування. Новинку легко знайти – ви неодмінно побачите її у десертній вітрині, коли буде робити собі ароматну каву.

На «ОККО» впевнені, що кожна приємна несподіванка для водіїв та їхніх пасажирів робить дорогу комфортнішою та легшою. Тому найближчим часом мережа здивує гостей ще не одною апетитною новинкою. Щоб не пропустити жоден солодкий сюрприз від «ОККО», достатньо лише частіше навідуватися на смачні заправки. 

Поділитись