Бургер, курячі крильця й картопля-фрі «від мері-шефа»: смачні інновації на «ОККО»
28.07.2016

Бургер, курячі крильця й картопля-фрі «від мері-шефа»: смачні інновації на «ОККО»

Новітні технології сьогодні проникають у найрізноманітніші сфери нашого життя. У мережі «ОККО» їх застосовують,  навіть готуючи смачні бургери чи печену картоплю. Уже на 15 смачних заправках в Івано-Франківській, Київській, Дніпровській та Одеській областях встановлено «розумні» печі Merrychef з програмним забезпеченням для швидкого приготування смачних страв одразу після замовлення.

Завдяки ідеально точному підбору температури і потужності такі печі дозволяють зберігати повноту смаку навіть найбільш делікатних продуктів. Причому готуються усі страви «від мері-шефа» без використання олії. На АЗК «ОККО» гості можуть скуштувати приготовані таким способом бургери із соковитою яловичою або курячою котлетою у білій чи чорній булочці, курячі крильця барбекю, паніровані чи гострі курячі грудинки, запечену картоплю або картоплю-фрі.

Ще однією перевагою для клієнтів є висока швидкість приготування. Середній час отримання готового замовлення  становить 4 хвилин для будь-якої страви. Тому гостям «ОККО» не доводиться витрачати багато часу, щоб посмакувати улюбленим бургером, крильцями чи картоплею. Merrychef з легкістю все приготує, доки заправлятиметься автомобіль.

«Ми постійно прагнемо пропонувати нашим гостям щось нове, краще, відкривати несподівані смаки навіть у здавалося б звичних продуктах. Нам подобається це робити, подобається на ділі доводити, що повноцінне, доступне, різноманітне харчування в дорозі – це не просто європейська тенденція, а вже смачна реальність в Україні, котра стала можливою завдяки нашій найбільшій мережі кафе та ресторанів у дорозі» – каже керівник ресторанного напрямку АЗК «ОККО» Андрій Янчук.     

Поділитись