Директор харчового виробництва

Директор харчового виробництва

  • Місто Львів
  • Місце праці м. Львів
  • Зайнятість повна

ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ

  1. організовувати діяльність харчового виробництва;
  2. приймати рішення для покращення діяльності харчового виробництва;
  3. формувати та впроваджувати стандарти якості та безпечності харчового виробництва і забезпечувати виробничі потужності;
  4. забезпечувати виконання планів виробництва, асортименту та якості виробленої продукції;
  5. управляти командою, навчати, мотивувати та розвивати підлеглих;
  6. формувати, аналізувати та контролювати бюджетні показники харчового виробництва;
  7. здійснювати аналіз ринку сировини і постачальників, обладнання, підрядних послуг та інше;
  8. впроваджувати нові продукти для розширення асортименту та здійснювати контроль технологічних процесів виробництва продукції харчування.

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ

  1. вища освіта;
  2. досвід роботи від 2 років на керівних посадах у виробництві, зокрема в управлінні командами та проєктами;
  3. глибоке розуміння технологій виробництва, зокрема роботи із заморозкою, процесів оптимізації, контролю якості та безпеки продукції;
  4. вміння аналізувати дані та розробляти стратегії для покращення функціонування виробництва;
  5. вміння управляти ресурсами, бюджетом і термінами;
  6. готовність впроваджувати нові технології та практики для підвищення продуктивності виробництва;
  7. відповідальність, професіоналізм, ініціативність, інноваційність, лідерські якості, вміння працювати в команді.


Кароліна Дроцюк
ЗАЯВКА НА ВАКАНСІЮ
Поділитись