Директор харчового виробництва
- Місто
Львів
- Місце праці м. Львів
- Зайнятість повна
ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ
- організовувати діяльність харчового виробництва;
- приймати рішення для покращення діяльності харчового виробництва;
- формувати та впроваджувати стандарти якості та безпечності харчового виробництва і забезпечувати виробничі потужності;
- забезпечувати виконання планів виробництва, асортименту та якості виробленої продукції;
- управляти командою, навчати, мотивувати та розвивати підлеглих;
- формувати, аналізувати та контролювати бюджетні показники харчового виробництва;
- здійснювати аналіз ринку сировини і постачальників, обладнання, підрядних послуг та інше;
- впроваджувати нові продукти для розширення асортименту та здійснювати контроль технологічних процесів виробництва продукції харчування.
ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ
- вища освіта;
- досвід роботи від 2 років на керівних посадах у виробництві, зокрема в управлінні командами та проєктами;
- глибоке розуміння технологій виробництва, зокрема роботи із заморозкою, процесів оптимізації, контролю якості та безпеки продукції;
- вміння аналізувати дані та розробляти стратегії для покращення функціонування виробництва;
- вміння управляти ресурсами, бюджетом і термінами;
- готовність впроваджувати нові технології та практики для підвищення продуктивності виробництва;
- відповідальність, професіоналізм, ініціативність, інноваційність, лідерські якості, вміння працювати в команді.