запроваджувати повний облік матеріалів кафе у програмі обліку «1С» (заведення матеріалів, створення комплектацій та норм списання);
здійснювати розрахунок цін реалізації;
вносити в облікову систему вхідні ціни матеріалів;
виставляти рахунки;
формувати інструкції та вводити нові страви;
здійснювати контроль кафе при АЗК;
вивантажувати та здійснювати підготовку даних з продажів, залишків тощо для проведення аналізу;
вводити та оптимізовувати асортиментних матриць;
формувати планограми.
ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ
знання програми 1С8;
знання Excel на рівні впевненого користувач;
мати розуміння понять «комплектація» та «норма списання»;
вміння планувати та вести мініпроєкти;
самоорганізація, орієнтація на результат, навички ділового спілкування, висока комунікація та вміння переконувати, чесність, старанність, стресостійкість.