ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ
- виконувати бюджетні показники по виділених категоріях товарів та продуктів (їжа/кава);
- управляти ціноутворенням та собівартістю продукції;
- управляти асортиментом виділених категорій;
- здійснювати перевірку АЗК за стандартами кафе;
- впроваджувати нові продукти в мережу АЗК.
ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ
- вища освіта;
- досвід роботи від 2-ох років у категорійному менеджменті (напрямок street food);
- досвід роботи з укладанням угод;
- розуміння специфіки роботи із продуктами харчування та розхідниками;
- досвід роботи із проєктами;
- впевнений користувач базових програм МS Office;
- навички ведення переговорів;
- навички презентації;
- аналітичний склад розуму, вміння знаходити вихід із нестандартних ситуацій.