Керівник технологічного блоку у мережу ресторанів та кафе
- Місто
Київ
- Місце праці м. Львів
- Зайнятість повна
ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ
- здійснювати контроль виконання показників food cost;
- здійснювати контроль технологічних процесів;
- здійснювати контроль та підбір вхідної сировини та готової продукції, співпрацю із відділом закупівель;
- здійснювати проробку нових інгредієнтів як для товарів замінників, так і для оптимізації витрат;
- вести технологічні карти на напівфабрикати;
- організовувати та проводити навчання кухарам;
- проробляти нові страви чи напівфабрикати із виробництва та презентувати їх бізнесу;
- впроваджувати нові страви;
- надавати рекомендації щодо обладнання, яке потрібно закупляти на підприємство, та планування кухонних зон на нові об'єкти.
ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ
- наявність спеціалізованої освіти в сфері харчування;
- досвід роботи із замороженими напівфабрикатами;
- досвід роботи в мережевих закладах;
- знання базових програм MC Office та 1С;
- досвід розробки страв італійської, європейської та української кухонь;
- навички презентації, орієнтація на результат, уважність до деталей, вміння знаходити вихід із нестандартних ситуацій.