Керівник технологічного блоку у мережу ресторанів та кафе

Керівник технологічного блоку у мережу ресторанів та кафе

  • Місто Київ
  • Місце праці м. Львів
  • Зайнятість повна

ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ

  1. здійснювати контроль виконання показників food cost;
  2. здійснювати контроль технологічних процесів; 
  3. здійснювати контроль та підбір вхідної сировини та готової продукції, співпрацю із відділом закупівель; 
  4. здійснювати проробку нових інгредієнтів як для товарів замінників, так і для оптимізації витрат; 
  5. вести технологічні карти на напівфабрикати;
  6. організовувати та проводити навчання кухарам; 
  7. проробляти нові страви чи напівфабрикати із виробництва та презентувати їх бізнесу; 
  8. впроваджувати нові страви;
  9. надавати рекомендації щодо обладнання, яке потрібно закупляти на підприємство, та планування кухонних зон на нові об'єкти.

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ

  1. наявність спеціалізованої освіти в сфері харчування; 
  2. досвід роботи із замороженими напівфабрикатами;
  3. досвід роботи в мережевих закладах;
  4. знання базових програм MC Office та 1С; 
  5. досвід розробки страв італійської, європейської та української кухонь;
  6. навички презентації, орієнтація на результат, уважність до деталей, вміння знаходити вихід із нестандартних ситуацій.


Світлана Хомик
ЗАЯВКА НА ВАКАНСІЮ
Поділитись