MEIWEI – НОВИЙ СМАК СУЧАСНОГО МІСТА
15.01.2016

MEIWEI – НОВИЙ СМАК СУЧАСНОГО МІСТА

Шалений ритм мегаполіса диктує свої правила. Швидко поснідати, без заторів дістатися до роботи, піти з колегами на ланч, заправити машину, заїхати в магазин за продуктами — щодня, захоплені коловоротом звичних турбот, ми розмірковуємо, як і де це зробити оперативно й без проблем. І, погодьтеся, дуже комфортно, коли задовольнити якомога більше потреб ми можемо комплексно, за принципом «все й одразу».

Чудовим прикладом відчуття запитів жителів великого міста можна назвати мережу «ОККО», котра нещодавно відкрила у Києві комплекс абсолютно нового формату. Це своєрідний торговий центр на Подолі, що відповідає потребам столичних автомобілістів.

Заїхавши сюди, водій може отримати не лише якісне пальне стандарту «Євро-5», але й повний спектр додаткових сервісів. У просторому магазині представлений широкий асортимент продуктів, в кафе запропонують ароматну каву зі стовідсоткової арабіки, смачну випічку та знамениті хот-доги, що вже стали своєрідними «бестселерами». За потреби можна скористатися сервісом підкачки шин та послугами автомийки. А залишивши авто поруч на стоянці, зайти в сусідню будівлю комплексу, де нещодавно відкрився ресторан паназійської кухні MEIWEI (в перекладі з китайської це означає «смачно»).

Заклад, якому відведено особливе місце в комплексі, можна сміливо назвати еталоном «смартфуду» нового покоління. На відвідувачів чекають просторий зал з відкритою кухнею: можна розглядати елементи атмосферного декору та спостерігати за процесом приготування замовлених страв. Для тих, хто поспішає, можна забрати замовлення з собою, при цьому навіть не виходячи з машини, — вже знайомий жителям мегаполіса сервіс автороздачі (Drive Thru) почне свою роботу в лютому 2016 року.

У меню ресторану, що працює цілодобово, — проста їжа на кожен день. Більшість страв готуються на сковорідках «вок», де їхню основу — рис чи локшину — міксують з різними м’ясними, рибними та овочевими добавками і соусами. Серед перших страв — широкий вибір традиційних супів: від найпопулярнішого в Тайланді «том ям» до знаменитого японського «рамен». До речі, лише тут можна скуштувати унікальні страви «дім-сами» — традиційні китайські закуски із прозорого тіста з різноманітними начинками.

Концепт «смартфуд» передбачає, що їжа тут готується за лічені хвилини одразу після замовлення, тож максимальна швидкість процесу економить ваш час та дозволяє отримати страву без втрати якості продуктів.

м. Київ, вул. Новокостянтинівська, 4а

АЗК «ОККО»

 

Огляд закладу в бортовому виданні Panorama (14.01.2016)

Поділитись