На АЗК «ОККО» - нова випічка з шоколадом, фруктами та мигдалем
06.07.2015

На АЗК «ОККО» - нова випічка з шоколадом, фруктами та мигдалем

Турбуючись про те, щоб клієнти смачно та якісно харчувалися в дорозі, мережа «ОККО» постійно розширює асортимент своїх смачних пропозицій. Нещодавно в мережі АЗК «ОККО» з’явилася нова листкова випічка, яка відзначається вдалим  поєднанням легкого багатошарового тіста з солодкими начинками.

Для начинок виробів використовуються  заварний крем (рatissere) і натуральна мигдалева паста французького виробництва та бельгійський шоколад. Тісто для випічки виготовляється винятково на основі вершкового масла 82,5% жирності, тому після випікання воно водночас повітряне і хрустке.
В новому асортименті є, зокрема, круасани з мигдалем, слойки з абрикосом і шоколадом, равлики з родзинками. Перелік цих смачних кондитерських виробів буде й надалі розширюватися. Нова випічка представлена вже на 30 АЗК «ОККО» у Київському й Одеському регіонах, а до кінця липня її можна буде скуштувати приблизно на 100 заправках мережі.

Поділитись