Нове меню в «A la minute»: гастрономічний мікс ситних пропозицій
07.05.2014

Нове меню в «A la minute»: гастрономічний мікс ситних пропозицій

Введенню нових страв у весняно-літньому сезоні передувала творча робота команди компанії «Террін». Технологи, кухарі та менеджери спробували врахувати усі побажання, потреби та смаки гостей, а також додати свіжих трендів.

 

Традиційно для «A la minute» частину меню представлено на лінії роздачі. Тут розміщено уже готові страви. Серед них і сезонні пропозиції: зелений борщ, салат з редискою, десерти із ягодами. Повноцінним обідом чи перекусом можуть бути теплі пироги з різними начинками та соусом. Їх, як і фреш-роли та паніні, зручно взяти з собою.

 

На великих кольорових панелях показано ті страви, що потребують трошки часу для приготування. Якщо для створення відмінного еспресо потрібно кілька хвилин, то на фірмовий шніцель, кордон блю, форель-гриль, стейки, шоколадний фондан, доведеться зачекати. Як і в режимі повноцінного міського ресторану, ми готуємо страви з-під ножа, адже якість – понад усе. Поєднання таких форматів обслуговування дозволяє забезпечити зручну швидкість сервісу для кожного, хто подорожує.

 

До речі, серед наших гостей велика кількість водіїв-далекобійників. Проводячи багато часу за кермом, на обід вони обирають теплу, ситну їжу. Наш суп-гуляш – саме такий - збалансована пропозиція, що забезпечить енергією надовго. Тож і подальший шлях буде приємнішим.

 

У дітей своє меню. Відмовившись від комплексів, ми пропонуємо маленьким гостям сформувати обіди за своїми уподобаннями. Дітлахам сподобаються оригінально приготовані сосиски зі спагеті, курячі та рибні котлети, кольорові ліниві вареники. Між іншим, ними залюбки ласують і дорослі.

 

Усі дорожні ресторани мережі «A la minute» працюють цілодобово і без вихідних. Заїжджайте, пробуйте, оцінюйте!

Поділитись