Ресторани мережі «ОККО» відкривають зимовий сезон яблучними тижнями
13.11.2014

Ресторани мережі «ОККО» відкривають зимовий сезон яблучними тижнями

До приходу зими мережа «ОККО» оновила меню у ресторанах на своїх АЗК, додавши в ньому більше гарячих напоїв і ситних страв, популярних у холодну пору року. У ресторанах A la minute «фішкою» листопада стануть «Яблучні тижні», під час яких кухарі готуватимуть цілу серію фірмових страв, обов’язковим елементом яких буде яблуко.

 

«Яблучне меню – це спеціальна гастрономічна пропозиція з яскраво вираженим акцентом на монопродукт,  до складу якої входить і базова страва (як-от гуска конфі з печеними яблуками), і салат, і десерти, - розповідає керівник департаменту маркетингу ресторанів A la minute Костянтин Смолій. – Після «Яблучних тижнів» ми підготуємо для наших гостей схожі пропозиції, але вже з іншими основними продуктами».

 

Сезонні зміни  торкнулися й багатьох інших позицій у ресторанному меню – туди повернувся улюблений українцями салат олів’є, розширився вибір рибних страв і сендвічів, з’явилося більше кавових напоїв, в т. ч. великих ємностей. При цьому ресторанам вдалося не підвищувати ціни за результатами заміни меню, незважаючи на істотне подорожчання продуктів в останні місяці. «Незмінними залишилися й принципи роботи ресторанів A la minute – це смачна кухня, швидкість приготування, свіжість продуктів і зручність для відвідувачів», - підкреслює Костянтин Смолій.

 

Узимку гості ресторанів на АЗК «ОККО» зможуть зігрітися незвичними смаками вишневого пуншу, лате з халвою і сезамом, кави борджіа з додаванням цедри апельсина або ж чаїв власного приготування зі спеціями. Любителям солодкого пропонуються нові десерти – брауні, яблучні й вишневі штруделі.

 

Так само оновилося меню й у великоформатних Hot-café мережі «ОККО». Для клієнтів, що хотіли б поїсти ситно  й економно, ми приготували серію комбінованих пропозицій, як-от смажені вареники чи пельмені з пепсі або ж сендвічі з соком.  Для вегетаріанців передбачено сендвічі з бринзою, печерицями й соусом песто або з 4 видами сиру, для дітей – сендвічі менших розмірів.

Поділитись