Сезон гастрономічних новинок в ресторанах «ОККО» оголошується відкритим!
20.11.2015

Сезон гастрономічних новинок в ресторанах «ОККО» оголошується відкритим!

Напередодні зими мережа «ОККО» вирішила порадувати клієнтів своїх «смачних» заправок новим сезонним меню. Відтепер відвідувачі A la minute можуть не лише підкріпитися розширеним асортиментом супів, а й оцінити переваги комплексних пропозицій. Обираючи першу страву, клієнтам ресторанів запропонують на вибір другі страви й салати, котрі стануть повноцінним збалансованим обідом за спеціальною, більш вигідною ціною. А на відвідувачів Pasta Mia чекає гастрономічний фестиваль регіональної італійської кухні «Смаки Сицилії».

«Складно переоцінити, наскільки важливими в раціоні людини є перші страви. Про це нам постійно нагадують експерти зі збалансованого харчування, однак з шаленим темпом сучасного життя часто виходить якраз навпаки, – коментує керівник департаменту маркетингу ресторанів A la minute Костянтин Смолій. – Орієнтуючись на потреби своїх клієнтів, в цьому сезоні ми раді представити оновлене меню ресторанів, основою яких стануть ситні й гарячі супи на різні смаки й вподобання».

Окрім цього в сезонному меню A la minute з’явилися нові кіші (відкриті французькі пироги) та азіатські кебаби. На зміну літнім освіжаючим лимонадам прийшли морси та компоти – справжній «вітамінний бум» можна буде забрати з собою в дорогу завдяки зручним пляшкам об’ємом 0,5 л. Ця ж новинка чекає й на відвідувачів мережі Pasta Mia.

В італійській «родині» ресторанів Pasta Mia розпочався позачерговий фестиваль «Смаки Сицилії». Розширювати кулінарні горизонти авто-мандрівників будуть 7 нових страв. Лише протягом фестивалю можна буде скуштувати оригінальну пасту з лососем, пікантну піцу з ростбіфом та барбекю, лазанью з філе морських риб в компанії вишуканого мікс-салату зі скумбрією.

Поділитись