Смачна і ситна кулінарна Азія в осінньому меню ресторану Meiwei
21.10.2016

Смачна і ситна кулінарна Азія в осінньому меню ресторану Meiwei

Коли за вікном вже не просто осінь, а справжнє наближення зими, так хочеться полишити все і взяти квиток у теплі країни Азії. Адже цей регіон – не лише бажане місце для довгоочікуваної відпустки, ідеальних фото на екзотичних пляжах і насолоди освіжаючими коктейлями на березі океану, а й можливість зробити безліч несподіваних кулінарних відкриттів. У столичному ресторані паназійської кухні Meiwei мережі смачних заправок «ОККО» в осінньому сезоні представили нові позиції в меню, серед яких – серія корисних, смачних і швидко приготовлених страв за технологією стір фрай, тож тепер у пошуках смачної та ситної кулінарної Азії не обов'язково залишати межі Києва, а досить заїхати на Новокостянтинівську, 4а.

Починаючи з жовтня, шанувальникам корисної та водночас ситної їжі рекомендуємо спробувати ніжний та ароматний карі з куркою, свинину теріякі з насиченим солодкуватим смаком або вітамінний шпинат з устричним соусом, що подаються на паровому рисі. Ці новинки відкрили в смартфуді нового покоління Meiwei категорію меню «стір фрай» – одного з найбільш популярних способів приготування страв у всій Азії. Ця техніка швидкого обсмажування їжі у сковорідці вок набула безліч прихильників у всьому світі за смак продуктів, збереження корисних властивостей, якість, свіжість та швидкість приготування.

Серед перших страв для вегетаріанців відтепер є ще одна новинка – стріт-веган суп. До його складу входять обсмажений в маринаді сир тофу, свіжі соєві паростки, соковита морква, пекінська капуста, цукіні, броколі, гриби гливи, зелена цибуля та інші соковиті інгредієнти, котрі гармонічно відтіняються овочевим бульйоном із міксом азійських соусів та лимонним фрешем. Це легкий та водночас ситний ароматний суп з насиченим кисло-солодко-пікантним смаком. Ідеально смакує з паровими булочками бао.

Із салатів – повертаються славнозвісні «биті огірки» – популярна у всьому світі традиційна китайська закуска, що вирізняється пікантно-кислуватим та водночас ніжно-пряним смаком. Серед новинок сезону – теплий тайський салат з яловичиною. В його основі – «вибуховий» мікс смаків свіжої зелені та овочів «афродизіаків» з ніжно-гострою смаженою яловичиною, що подається під тайським соусом та подрібненим смаженим арахісом.

В меню десертів також з’явилася новинка – чізкейк холодного приготування. Між тонким шаром ніжного пісочного печива та карамельно-вершковим шаром желе – ідеальне поєднання дуже ніжного крем-сиру з великою кількістю шматочків соковитого ананасу. Всю повноту смаку найкраще відчути разом із фірмовою ароматною кавою зі 100% арабіки.

Скуштувати всі новинки меню можна як у самому ресторані, що працює в режимі 24/7, так і замовити з собою, не виходячи з машини, скориставшись зручним і звичним сервісом Drive. І навіть якщо ви знаходитеся далеко від Подолу, насолодитися смачною Азією можна в будь-якій точці Києва. Для цього достатньо замовити доставку через один із сайтів-партнерів: ekipazh-service.com.ua/kiev/partner/info/meiwei або eda.ua/restorany/meiwei.

За всіма оновленнями ресторану Meiwei стежте на офіційній сторінці в Facebook.

Поділитись