Смачно, ситно, вітамінно – новинки осіннього меню в ресторанах A la minute
03.11.2016

Смачно, ситно, вітамінно – новинки осіннього меню в ресторанах A la minute

Починаючи з листопада, в ресторанах A la minute мережі смачних заправок «ОККО» представили оновлене меню. Відтепер ще більше вітамінів, сезонних овочів та незвичних смакових поєднань – все для того, щоб зупинки та відпочинок гостей були не лише приємними та смачними, а й ситними та корисними.

Серед салатів – незвичні новинки з оригінальними смаками – наприклад, з нутом та куркою чи з куркою та цитрусами. В їхній основі – соковиті салати Айсберг і рукола, пекінська капуста та ніжне куряче філе. Але різниця – в смакових нюансах. Додавання нуту, родзинок та грецького горіха вносить у перший салат виразні нотки східної кухні. Натомість, у поєднанні з апельсинами та грейпфрутом в другому салаті відчуваються середземноморські мотиви.

Ще один новий салат – зі свининою та яйцем пашот –  це «must taste» для гурманів. Для тих, хто зголоднів, але дбає про свою фігуру, великої ситної порції цієї новинки буде достатньо і в якості самостійної страви. Основні смакові акценти в ньому роблять спеціальним способом зварені яйця з кремоподібним жовтком, а також вишуканий вершковий соус. Їхній ніжний смак доповнюють соковитий мікс салату, свіжі помідори та огірки, печена вирізка зі свинини, а також дві палички гріссіні.

Прихильникам вегетаріанських страв тепер в A la minute запропонують салат із кус-кусом і печеним гарбузом у поєднанні з пекінською капустою, соковитою морквою і салатом Айсберг. Додатковий смаковий акцент створюють вкраплення соняшникового насіння та родзинок.

Незамінним елементом здорового харчування в дорозі, особливо восени та взимку, є гарячі супи. Тому до сезонного меню ресторанів A la minute повернувся улюблений та добре знайомий багатьом «бестселер сезону холодів» – ніжний гарбузовий крем-суп. А також з’явилася смачна та ситна новинка – суп-гуляш по-угорськи, що вирізняється насиченим гоструватим смаком.

Завітавши в один із 32 ресторанів A la minute, і дорослим, і дітям важко буде встояти перед новини десертами – горіховим тартом та кунжутно-сирним мусом із грушею. Хрумкий тарт із міксу горіхів з карамеллю на пісочному тісті ідеально смакує до запашної фірмової кави зі 100% арабіки. А шанувальники більш легких смаків неодмінно оцінять новий мус – ніжне поєднання вершково-сирного крему з подрібненим кунжутом, що разом із соковитою грушою в сиропі  створюють у цьому десерті неперевершену гармонію смаку.

Поділитись