Смачно, свіжо, ситно: ресторани A la minute представляють нове сезонне меню
05.05.2016

Смачно, свіжо, ситно: ресторани A la minute представляють нове сезонне меню

З початку травня у меню ресторанів A la minute (мережа АЗК «ОККО») з’явилося ще більше сезонних пропозицій та смачних страв, що подаються в глечику. Тепер гості ресторанів можуть замовити вареники з картоплею під сметанним соусом та знамениті чанахи – великі ситні порції, котрі неодмінно додадуть сил у дорозі.

Для тих, хто зголоднів, але дбає про свою фігуру, доречно буде замовити кулінарну весняну новинку – салат із тунцем або ж улюблений і добре знайомий шпинатний крем-суп, котрий вже давно став «бестселером сезону відпусток».

Для поціновувачів м’ясних страв кухарі A la minute тепер можуть запропонувати ще й ароматну запечену свинину, ніжне фрикасе з курки чи пікантне чилі кон карне – класику мексиканської кухні, приготовлену з фаршу свинини та яловичини з квасолею, солодким перцем й ароматними спеціями, що подається в їстівній тортільї. Наймолодшим гостям неодмінно сподобаються фірмові млинці з м'ясом та сиром. Для тих, хто хоче поїсти швидко і при цьому ще й зекономити, на роздачі завжди є 2 комплекси ситного меню (перша і друга страви плюс лимонад), котрі пропонуються за вигідною ціною.

Завітавши в один із 32 ресторанів A la minute, і дорослим, і дітям важко буде встояти, щоб не спробувати й нові десерти – пишний сирник по-львівськи або соковитий ягідний пиріг. Особливо, якщо смакувати ними разом із фрешем (їх у меню 5 різновидів), лимонадом (4 різновиди) чи кавою глясе, приготовленою зі 100% арабіки.

«Кожного разу, оновлюючи меню, ми прагнемо максимально враховувати побажання наших гостей, – каже директор мережі ресторанів на АЗК «ОККО» Андрій Янчук. – Саме тому ми регулярно вносимо нові пропозиції страв і напоїв, щоб люди з різноманітними смаками без труднощів знайшли щось для себе і залишилися задоволеними, а отже поверталися до нас ще раз і ще раз».

 

Поділитись