ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ
- здійснювати ведення мережі ресторанів та кафе з виготовлення асортименту страв та контроль за показниками food coast, маржі та технологічними процесами (якість страв, навчання персоналу, технологічні карти тощо);
- здійснювати контроль якості вхідної сировини та готової продукції;
- здійснювати проробку нових інгредієнтів, як для товарів-замінників, так і для оптимізації витрат;
- вести технологічні карти напівфабрикатів;
- здійснювати проробку нових страв чи напівфабрикатів з виробництва та їх презентацію бізнесу;
- надавати рекомендації щодо обладнання, яке потрібно закупити на підприємство;
- співпрацювати із зовнішніми партнерами та власними виробництвами щодо інгредієнтів та готових страв.
ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ
- вища спеціалізована освіта в сфері харчування;
- впевнений користувач MC Office та 1С;
- досвід роботи в мережевих підприємствах із переліком локацій від 5-ти закладів;
- досвід з розробки і впровадження продуктів або проектів у напряму продуктів харчування;
- орієнтація на результат, уважність до деталей, вміння знаходити вихід із нестандартних ситуацій;
- навички презентації продукту;
- самоорганізація, стресостійкість, мобільність, бажання розвиватися.