Технолог харчового виробництва

Технолог харчового виробництва

  • Місто Київ
  • Місце праці вул. Пилипа Орлика, 24/1
  • Зайнятість повна

ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ

  1. здійснювати ведення мережі ресторанів та кафе з виготовлення асортименту страв та контроль за показниками food coast, маржі та технологічними процесами (якість страв, навчання персоналу, технологічні карти тощо);
  2. здійснювати контроль якості вхідної сировини та готової продукції;
  3. здійснювати проробку нових інгредієнтів, як для товарів-замінників, так і для оптимізації витрат;
  4. вести технологічні карти напівфабрикатів;
  5. здійснювати проробку нових страв чи напівфабрикатів з виробництва та їх презентацію бізнесу;
  6. надавати рекомендації щодо обладнання, яке потрібно закупити на підприємство;
  7. співпрацювати із зовнішніми партнерами та власними виробництвами щодо інгредієнтів та готових страв.

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ

  1. вища спеціалізована освіта в сфері харчування;
  2. впевнений користувач MC Office та 1С;
  3. досвід роботи в мережевих підприємствах із переліком локацій від 5-ти закладів;
  4. досвід з розробки і впровадження продуктів або проектів у напряму продуктів харчування;
  5. орієнтація на результат, уважність до деталей, вміння знаходити вихід із нестандартних ситуацій;
  6. навички презентації продукту;
  7. самоорганізація, стресостійкість, мобільність, бажання розвиватися.

 

Світлана Хомик
ЗАЯВКА НА ВАКАНСІЮ
Поділитись