ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ
здійснювати ведення мережі ресторанів та кафе з виготовленні асортименту страв та контроль за показниками food coast, маржі та технологічними процесами (якість страв, навчання персоналу, технологічні карти тощо);
здійснювати контроль якості вхідної сировини та готової продукції;
здійснювати проробку нових інгредієнтів, як для товарів-замінників, так і для оптимізації витрат;
вести технологічні карти напівфабрикатів;
здійснювати проробку нових страв чи напівфабрикатів з виробництва та їх презентацію бізнесу;
надавати рекомендації щодо обладнання, яке потрібно закупити на підприємство;
співпрацювати із зовнішніми партнерами та власними виробництвами щодо інгредієнтів та готових страв.
ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ
вища спеціалізована освіта в сфері харчування;
впевнений користувач MC Office та 1С;
досвід роботи в мережевих підприємствах із переліком локацій від 5-ти закладів;
досвід з розробки і впровадження продуктів або проектів у напряму продуктів харчування;
орієнтація на результат, уважність до деталей, вміння знаходити вихід із нестандартних ситуацій;
навички презентації продукту;
самоорганізація, стресостійкість, мобільність, бажання розвиватися.