У Києві на АЗК «ОККО», що на вул. Новокостянтинівській, 4А, розпочав роботу новий ресторан паназійської кухні MEIWEI. Назва, запозичена з китайської мови, означає «смачно», що гармонійно відображає загальну концепцію бренду «ОККО» та її мережі автозаправних комплексів. Поласувати стравами Південно-Східної Азії можна буде і безпосередньо в ресторані, і замовивши їх із собою в дорогу, скориставшись уже звичним для мешканців мегаполісів сервісом Drive Thru, котрий стане доступним вже у лютому.
У меню ресторану – зрозуміла та швидка їжа на кожен день для сучасних мешканців столиці. Більшість страв готується на сковорідках вок, де їх основу — рис чи локшину — міксують з різними м’ясними, рибними й овочевими додатками та соусами. Серед перших страв — широкий вибір автентичних супів: від найбільш популярного у Таїланді «том ям» до знаменитого японського «рамен». Тільки тут можна спробувати унікальні «дім-сами» — традиційні китайські закуски з прозорого тіста з різноманітними начинками. Також у меню – салати, різні напої й запашна кава зі 100% арабіки.
«MEIWEI можна сміливо назвати еталоном «смартфуду» нового покоління, — коментує Костянтин Смолій, директор з маркетингу ресторанів мережі «ОККО». — Відвідувачів чекає просторий зал з відкритою кухнею: можна розглядати елементи атмосферного декору та спостерігати за процесом приготування замовлених страв. Концепт «смартфуд» передбачає, що їжа тут готується за лічені хвилини відразу після замовлення, тому максимальна швидкість процесу економить час клієнта й дозволяє отримати страву без втрати якості продуктів».
Постановкою меню для MEIWEI та організацією навчання персоналу займалася гастрономічний експерт і ресторатор Вікторія Пархоменко, за плечами якої 23 кулінарні школи, 5 із них — паназійські. Вікторія й сьогодні читає лекції у Бангкоку та викладає у двох школах Азії.
MEIWEI став 41-м рестораном мережі «смачних» заправок «ОККО», до якої нині входять ще 32 заклади A la minute і 8 італійських ресторанів Pasta Mia. Усі ресторани працюють без вихідних у режимі 24/7.