Поїсти в дорозі смачно, ситно і швидко, очікуючи замовлення повноцінного обіду не більше ніж чверть години — тепер це можливо завдяки мережі АЗК «ОККО». Запустивши навесні в ресторанах Pasta Mia програму «Розраховуй час у дорозі», тепер сервіс працює вже і в мережі закладів A la minute. Загалом це 40 ресторанів на усіх найбільших автошляхах України, де замовлені страви гостеві приготують і подадуть упродовж 15 хвилин у будь-який час доби.
У 15-хвилинний інтервал приготування вкладається більшість страв із меню ресторанів Pasta Mia та A la minute — супи, основні страви, салати, десерти, не кажучи вже про ароматну каву та інші напої. Винятком є лише ті страви, які за рецептурою вимагають довшого часу на приготування (стейки, запечена риба, шашлик тощо). Працівники залу допоможуть гостям розрахувати час смачної паузи на «ОККО», зорієнтувавши по термінах очікування на виконання замовлення.
Контролювати оперативність ресторану дає змогу пісочний годинник, який видається клієнту одразу ж після оплати. Якщо весь пісок у годиннику висипався, а кухня не впоралася, гість отримує спеціальний купон, який можна обміняти на будь-який із видів кави у ресторанах мережі АЗК «ОККО».
«Наші відвідувачі високо цінують смачну їжу й першокласний сервіс у ресторанах на АЗК «ОККО». Тепер ми додали ще одну перевагу — оперативність. Для цього було вдосконалено операційні процеси, впроваджено інноваційні технології, проведено додаткові тренінги для кухарів та офіціантів, — розповідає керівник мережі ресторанів на АЗК «ОККО» Андрій Янчук. — У наших ресторанах завжди комфортно та приємно відпочити у дорозі. Але ми розуміємо, що є люди, котрі поспішають, котрі живуть у стрімкому ритмі й цінують свій час надзвичайно високо. Тому й потурбувалися, щоб у нас вони не згаяли жодної зайвої хвилини на очікування їжі».