Нещодавно відбулося відкриття нового гастрономічного формату ресторану «A la minute». Ми назвали його Grill, оскільки це слово уособлює сенс і суть всієї концепції. Дебют реалізовано на основі закладу у с. Рясне-Руське, що на виїзді зі Львова.
Професійна команда кухарів доклала зусиль, щоб створити лаконічне і зрозуміле меню і водночас максимально використати можливості сучасної гриль-станції. Усі процеси, що там відбуваються, є відкритими для огляду.
Основним продуктом в «A la minute – Grill» є, звичайно, м'ясо. Що б не обрав гість - свинину, яловичину, птицю, рибу чи овочі, приготовані на грилі, - тут все смакуватиме по-особливому. Окремої уваги заслуговує «страва дня». Її готують у спеціальному чані на відкритому вогні. Щодня нова, приправлена димом, пропозиція.
У ресторані великий вибір італійських, французьких та українських вин. Невдовзі винну карту буде доповнено ще й винами на розлив. Також тут можна спробувати оригінальне чеське пиво Jezek та новинку в Україні – німецьке Bitburger.
Звичний інтер’єр ресторану дещо змінено. Відповідно до нового формату він став більш тематичним. В оздобі з’явилися металеві решітки, зображення вогню, додаткові декоративні елементи. Поруч, у сосновому бору, розміщено затишні відкриті альтанки. Тут зручно і приємно проводити час у теплу пору року.
Ресторан працює цілодобово. Страви, приготовані на грилі, можна замовити у період з 10:00 по 22:00.