Смачні інновації у мережі «ОККО»: обід за 15 хвилин
26.04.2017

Смачні інновації у мережі «ОККО»: обід за 15 хвилин

Мережа АЗС «ОККО» робить черговий крок на зустріч гурманам

Сучасні навігатори можуть розрахувати час у дорозі навіть з урахуванням трафіку. Тільки ось передбачати спритність кухарів кафе або ресторану, де ви зупинилися перекусити, розумні прилади поки що не навчені. Що ж, із цим цілком упорається привітний персонал АЗС «ОККО», на яких відтепер діє програма «Розраховуй час у дорозі». Відповідно до неї замовлені страви гостю подадуть протягом 15 хвилин!

Спочатку програму випробували на восьми італійських ресторанах Pasta Mia мережі АЗК «ОККО». І вона настільки сподобалася клієнтам, що було вирішено поширити її на всю мережу ресторанів A la Minute загальним числом 32, що і відбудеться протягом травня цього року.

"Дозвольте, а як же стейк?" — запитає будь-який гурман, і матиме рацію: технологія приготування деяких страв із широкого асортименту «A la Minute» вимагає більше чверті години. Що ж, жертвувати якістю ніхто не збирається. Якщо заради улюбленої страви клієнт готовий провести у ресторані більше часу – будь ласка. Там тепло, затишно і є Wi-Fi.

Зрозуміти, яке замовлення можна отримати швидко, а яке - дуже і дуже швидко, допоможуть спеціальні позначки «до 15 хв» і «від 15 хв». Вони розміщені навпроти кожної зі страв на касетонах над лінією роздачі. Наприклад, до салату, супу, пасти, десерту і соку-фреш можна розраховувати приступити саме через 15 хвилин. І не обов'язково активувати таймер на своєму смартфоні: контролювати швидкість приготування допоможуть пісочні годинники, які видаються клієнту відразу ж після оплати замовлення. Якщо пісок у годиннику висипався, але замовлення все ще (а раптом!) не з'явилося на столі, гість отримає сертифікат-вибачення від «ОККО», який потім можна буде обміняти на будь-який вид кави в ресторанах мережі. 100% арабіка, на хвилиночку!

Окей, а якщо навіть чверті години в запасі немає? Тоді до ваших послуг – теплові вітрини, що дозволяють зберігати гарячими широкий асортимент готових страв. Супи та бургери, панкейки та запечена картопля, курячі крильця та бельгійські вафлі – це далеко не повний перелік страв, які можна отримати майже миттєво. На упаковці страв, що зберігаються в теплових вітринах, нанесено кінцевий термін реалізації, після чого їжу утилізують. Тож у свіжості їжі можна не сумніватися. Навесні цього року такі вітрини – вперше в мережі українських АЗС – з'явилися на 23 заправках «ОККО», а незабаром запрацюють ще на 15 АЗС компанії.

Пропонуючи нові технологічні рішення, ОККО не забуває розширювати асортимент страв. Наприкінці зими його поповнили неодмінні складові здорового сніданку: вівсянка та гранола, а на початку весни до них додалися ще й ситні панкейки. Є гарна новина і для любителів пасти з твердих сортів пшениці: вже сьогодні її можна замовити не лише у ресторанах Pasta Mia, а й на двох столичних АЗК (вул. Велика Кільцева, 54 та ін. Академіка Палладіна, 33). А до кінця весни зустрічайте пасту ще у семи кафе на заправках, 4 з яких розташовані у Києві, а 3 – в Одесі.


Джерело: uzr.com.ua/novosti/zasekayte-vremya/

Поділитись